Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkliga situationer


Den dåliga bostadssituation
I Rosengård
Så den ”gör att ungdomar”
Tänder eld på sitt närområde

Enligt integrationsministern
Låter som om det är ok…
Det kanske finns dom som saknar kriget
Eller vill åka tillbaks…




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO