Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosengård brinner


Rosengård brinner
Rosengård brinner

De eldar och terrar så mycke de hinner
De bryr sej inte om vilka som brinner

En dag så dör de nån de bryr sej om
Då kommer säkert även de att gråta
Frågan är vem de ska förlåta
Och frågan är vem som vinner




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dag brinner man kanske själv. I en evig eld.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO