Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömt varför och glömt när...Men den finns i alla fall...


Håglöshet

Luften i det här rummet
Är gammal
Jag kan inte se solen härifrån, ännu
Det här hörnet är mörkt

Rör mig inte
Jag kan den här leken
Jag har lekt den hela mitt liv
Jag vet hur den slutar

I taket finns hoppet inristat
Jag vet att jag når upp dit om
Jag bara ställer mig upp
Jag gör det inte

Tiden är en fläck på lakanet
Jag ser den
Det är jag som blöder
Det är jag som böder liv

Jag reser mig inte
Jag vill inte
Jag behöver inte
Jag kan se solen härifrån, nu




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-09-10 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother