Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden kom till utifrån ett foto,tillsammans med photoshop och artrage.


Betraktaren

ser
under ytan det bakomliggande
såväl
som helheten,
delarna
sammanfogade.


ser

det
undanglidande
under ytan darrande
igenkännande

som ett tecken

Som en uv i natten
ser
i mörkret
det som
skulle vara hemligt
det som
skulle förbli dolt.

I utanförskap
finns rymd
för att som blind
känna av
avläsa

se
det som inte syns






Fri vers av durr
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-25 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

durr
durr