Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korsförhöret om tiden jag fick


Textformen av pengar avlyssnat ur en inspelningsapparat

the beginning of...
jag vaknar varje morgon inbillad
annars skulle jag inte vara här
äter frukost
när jag borstar tänderna använder jag
ibland min mammas tandborste
som för att vara henne nära.
jag saknar henne,
det är henne jag ser mest i livet


continuous
jag skulle praktiskt taget kunna leva på hennes doft
det finns inget mer tryggt
hennes felande perfektion
hennes absoluta befintlighet
det finns inget annat


the middle of...
undra hur många jag lurat,
jävligt många
för att inte säga alla



continuous
ibland är ibland,
men ibland har blivit en psykiskt stor
del nu



continuous
vad jag är värd?
men vad fan är det för jävla fråga,
det finns väl miljoner sätt att svara på
utan att nämna alla perspektiv att analysera utifrån


the ending of...
jag tror jag ska försova mitt liv
det är ett stort steg,
det finns många stora steg
men inför Gud och Karmas lag räknas inget
utom pengar
klirr i kassan är det bästa som någonsin hänt världen



-räcker de svaren?
-okej tack för din tid.




Fri vers av Mäkitalo
Läst 406 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-20 18:30



Bookmark and Share


    obscura
slutet är så bra att det klias, faktiskt. blir rastlös och måste gå ut. hur lär man sig egentligen att skriva sådär bra?
2009-05-01

  L Patrik W Johansson VIP
Misstänker du har en hel skrivbok opublicerat
(eller är det önsketänkande)
Hursom fick vi den här
=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-18

    Tea Alex
the middle of...
undra hur många jag lurat,
jävligt många
för att inte säga alla


Tänkvärt!
:)
Tack!
2009-03-27

  Fredrik P. VIP
gillar de raka
ärliga poetiska
sanningarna.
finemang!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo