Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En troende


Man sa inte mycket om honom först

Men när han bekände sej som kristen

Så kallades han

”en sån där kristen djävel”


Hur fan, ser en sån där

”kristen djävel” ut…

(har en Bibel i en hand

högaffel i en annan

klövar samt horn i pannan)




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 20:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Det är väl som med allt annat, det finns alla sorter;=)
2009-03-20

    ej medlem längre
ja det torde se ut så ja...
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO