Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babels törn


Babel är ett program

Med mänskliga gardiner

De sitter i ”innekulturens högborg”

”Skratta pajazzo skratta NU”

När eliten säger nåt

Så nickar dom med…



“Le pajazzo, le”

Du är ju en levande gardin

Inget annat och en bakgrund

Till de "kunniga och djupa"




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO