Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick hennes tårar....

Drick hennes tårar av blod
vanliga kan hon ej gråta
Så länge hon vandrar på denna jord
förblir hennes väsen en gåta
Hon besitter en styrka, en kraft inom sig
som speglas i månens bleka sken
Hon ser ut som en helt vanlig tjej
men bakom ridån finns en annan scen.

I nattens eko av vargasång
dansar hon med älvor och knytt
Varje sekund är en evighet lång
hon ler av lättnad, hela sitt liv hon flytt
Hon är invirad i ett lyckorus
inget annat existerar
Hon har hittat sitt andliga ljus
i mörkret där hon regerar.

Morgonsolen stiger i högan sky,
nattens timmar är förbi
Hon kan ej längre sin smärta fly
vinden sprider hennes hjärtskärande skri.
Drick hennes tårar av blod
för vanliga kan hon ej gråta
Så länge hon vandrar på denna jord
förblir hennes väsen en gåta.




Fri vers av xAnGeLx
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 20:04



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Påminner om ramsor moderna häxor läser (tyvärr ofta ur dyra new age böcker av nåt Rainbow Queen liknande namn som folk luras att köpa) vid skogsbryn, den seden lever nog för alltid kvar att snurra på stället ute i naturen och skrika lite, allrahelst med Ebbe Schöns böcker kom det fram att många gjorde det fortfarande...tror det var för att dikten lät som en ramsa man skulle kunna lära sig utantill, kanske går att trycka upp i lokala Paganbladet
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx