Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofast II


Gud är tro fast
Min tro, är fast
Fast ibland tvivlar jag
Tillåt mej tvivla

Tillåt mej tro
Fast den ibland
Känns längre bort
Än Jupiter….




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-03-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO