Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Becel

Becel gör reklam

För sej

Men det som ska va

Margarin på mackan ser ut som

En använd…. kondom eller nåt...

Ska väl rätt pervo om man ska lockas av det….




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO