Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natt jag drömde...men jag såg dig inte.


Vem

 

Likt

en ännu inte funnen insikt

en knoppande ängsblomma

en jungfru i sin säng

en väntan i svalt hjärta

en skugga på regnvåt vägg

Vem är du som kysste mina

tårar i natt

~~¤~~ 

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 22:14



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ohh så gott att vila i dina ord här..
å jag funderar...och funderar, vem kan det vara?!
som kysste så.
2009-03-21

  Ilona _L
Hm...kittlar nog en o annan! ;-)
2009-03-21

    ej medlem längre
En dröm att minnas och fundera över.. Du formulerar den oerhört vackert i poetiska ord
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP