Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron, hoppet


Tro är lockande

Men gäckande

Jag trodde den fanns

Så jag hoppade

Jag hoppades

Befinner mej i luften och

Väntar på att den ska vara fast mark

Som en klippa….




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO