Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation...


Låt skuggan vila

Låt skuggan vila

Följ dina inre stigar

Andas, känn dig fri




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-21 09:21



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-11

  Mr Lindemann VIP
Att hA skuggan som bagage i den ryggsäck så som man har
är inte tillrådigt. Den färdas oftast med sig själv och ger ingen skugga. Men det du för fram här att ma käner sig fri utan den, kan så stämma till viss del.
2009-03-21

  Marie Å
Rogivande rader....
2009-03-21

  Maria Natasja
Rofyllt o vackert!
2009-03-21

    ej medlem längre
En fin dikt.. så mkt finns att hämta inom oss.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye