Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte så allvarligt *Ler*


Son of a bitch

Basterd
Oäkting
Son till en djävul till hora ….

Det är vad det betyder i alla fall ...

Ken Cassel
21/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-21 19:01



Bookmark and Share


    Gnosis VIP
Jo så är det. Är själv en gökunge. Smakar trist i mina mungipor men det är först när man blir äldre det riktigt fastnar.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel