Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min underbara mamma


Mamma

Mamma du hade mig i din mage i 9 månader
Mamma det var du som var vaken på nätterna när jag var sjuk
Mamma det var du som fick mig och gå
Mamma stanna vid mig du e ljuset i mitt liv
Mamma du e VÄRLDENS BÄSTA MAMMA
många skulle önska ha en sån mamma
ÄLSKAR DIG MAMMA




Fri vers av sesi
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi