Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken kanske.. eller någon annan som jag ännu inte träffat.


Vem är Du?


Väntar på Dig.
Längtar efter Dig.
Och jag tänker på Dig ständigt.

Ber för Dig.
Funderar över Dig.
Och drömmer om Dig.

Jag undrar vem Du är,
och tänker på
var jag ska hitta Dig.

Jag väntar på Dig.
Vad väntar Du på?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-21 20:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vänta på ett Dig då man inte är ett riktigt Jag i förhållande till det som åsyftas, står utom all rimlig tvivel om att det kan barka hän dårå.

Ja, den var snygg, tycker jag, bry dig inte om det där med " Jag" därovan. Ifall ett jag därovan fanns, skulle allt vara så mycket lättare
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel