Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väns berättelse... om en kvinna...


Hon var var gift, hongift


Jag är gift

Sa hon

Jag kan inte fortsätta med det här, kan inte älska mer med dej, det vore fel.
Ja men var de inte fel förr då
Jo sa hon men jag ska satsa på min mans kärlek

Ojdå, hon var gift
Ojdå hon var gift (ja alltså det är skillnad på gift och gift)
De första ”glömdes visst” först
De andra fick han komma på själv, med tiden
Med förgiftningssymptomen….

Så fint de ändå lät… han kunde liksom inte protestera
Den kärleken som han ”lovats”, drogs liksom tillbaka
Men de var ju en fin ”orsak” eller ”förklaring”
Så han trodde på det
Varför skulle han inte?

Så helt apropå
”jo jag flyttar, har hittat en ny, vi älskar varann”
Jaja så fort gick de… som ett enkelt drag
Som en enarmad bandit, först en vinst
Sen en annan, beroende på vem som drog
I armen, från en dag, till nästa
Eller, fanns de en annan arm som nån annan dratt i
Länge?

”Stoppa in en krona i springan”
Dra så ser du om du vinner
Stoppa in flera kronor
Så kan du prova flera ggr
Du som är rik kan göra det igen
Om du vill….

Kanske var det många som drog
Suktade efter vinst
Efter jackpott
Jack Pott
Mer pott…
Pott aska eller bara pott…
Därom tviste de lärde….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-01-15 11:09



Bookmark and Share


  kärleks ängel
egocentriskt bra beskrivning!!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO