Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott hjärta...


Även den mest sanningsenliga
måste ha ett gott
hjärta

för att bli
trodd




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-21 23:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det nog
då sanningen
bäst tog
2009-03-22

  greajt
jadå, självklart ^^
2009-03-21

  Cris
hm..helt klart!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP