Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren


De där kineserna
Var de inte rädda att stenarna skulle ta slut
Och leran till teglet

Och är de inte rädda nu
För vad en renovering kan kosta
När det blir aktuellt…

Med den där jävla muren…




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO