Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan


Under ytan
Ser vi likadana ut
Sägs de

Ja vi har blod
Ben, hinnor, hjärtan
Ja de flesta av oss i alla fall

Lungor vener m m
Ändå så… olika
Olikformade

Reagerar, helt olika
Tänker, olika
Älskar olika

En del inte alls
Verkar det som




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO