Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek känns bättre II


Kärlek känns bättre

När man man är två

För ibland kan de bli svårt

Att hålla koll på vilken som är

Den man är

I


Eller på

Eller gå

Eller kommer

Eller så…

Med fler


Det man sår

För man i värsta fall

Skörda

Man ska passa sin säd…




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 21:43



Bookmark and Share


  peter markurth
definitivt...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO