Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absinth fylla


la Fée Verte

jag skär av kroppsdelar
med min egen historia\'s längtan
ljudet när de träffar marken:
dova stampningar som av klövar

thujone i mängder. och mina
van Gogh ambitioner
är en Absinthe Daiquiri

jag ser polstjärnans konturer
utan ledsyn
jag är en japan inför Harakiri





Fri vers av buk
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-09-11 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buk