Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tid och rum


dina fingertoppar
smeker likt
månsken


väcker och förför



dina kyssar
likt dagg


återfuktar
och föder liv



din hud
andas i takt
med min


ditt hjärtas
puls


delar rytm
med mitt


när vi
älskar



bortom tid
och rum




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 664 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-22 09:02



Bookmark and Share


    wildrosen
rysande vackert....
2009-03-23

  Cosmic Johanna
Tycker om denna i ton och känsla...

levandegör!
2009-03-23

    ej medlem längre
Wowwwwwwwww underbart vackert o ömt skrivet!
2009-03-23

  friheten
Målös!
2009-03-22

    Bodil Sandberg
Enastående fina rader..kärlek och värma..så vackert!
2009-03-22

  Maria T
En vacker dikt fylld av passion.
2009-03-22

  Ola Rydberg
kan det bli för mycket poesi ?
nej jag gillade denna
speciellt fastnade jag för
(dina kyssar likt dagg
återfuktar
och föder liv)
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell