Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
From this moment..


Underbar

*
*
*
jag viskar tyst

älskar dig

nära nära
underbar idag
ligger brevid dig
känner du


pulserande
tankar
rör vid
mig

jag famnar din själ
underbar idag
kryp in hos mig
känner du


stillheten
vibrerar
nära
andas

t
y
s
t

*
* *




Fri vers av Epione VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 10:48



Bookmark and Share


    Rolf Lindström
Underbar dikt med en verkligt träffande avslutning.
2009-03-23

    ej medlem längre
Närhet, stillhet, vibrerande spänning
2009-03-23

  KristinaE
.. du beskriver med inlevelse nuets sköna närhet - kan känna den ända hit - underbart att läsa!
2009-03-22

  ~Leonardo~
Med vilken underbar rörande stillhet, jag känner beröringen här.
vilar tyst intill...och lyssnar stillsamt, till tystnaden omkring oss.
meditativ...kärleksfull! sensuell!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP