Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pedofil ramsan...


VÅREN är härlig, Sa pastor Pär


Kom, kom och sätt dej
Lilla stumpan
Kom och sätt dej här hos ”Pastor Pär”
Låt mej känna dej på rumpan
De var så längesen….

Jag är ju pastor så det är helt ok
Ta gärna av dej sko och strumpan
Småbyxor är väl inte så sköna sej
Vaddå mina finger bara smeker dej
Hur gammal är du då min lilla tjej

Jag gör dej pastöriserad
Och med min alldeles egen moral
För moralen är viktigare mer än man tror
Känn här den är nu stor
Flera centimeter, som på kor
Fast, bara en..

Lilla stumpan känn på min sak
Så leker mitt finger med din bak
Våren är kommen för lyckan hos pastor Pär
Nu får jag känna på dej såhär…
Och ta dej lite isär….




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 17:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilken ramsa som med sina anspelningar sitter som smäck på denna sajt.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO