Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tunga stenar av sorg

Mina händer blir återfödda

när de tar i dig

de får nytt varmt blod

pulserande

och mitt leende

blir nytt

*

varje förändring är du

och varje ny sång kommer

ur mina inre trädgårdar

av rofylld saknad

*

min hud vill ligga i ditt läger

och vakna till din soluppgång,

 

mitt hjärta tar språng

ut ur sorgen

som ska glömmas

och gömmas

under fula tunga stenar

*

allt ska vara

ÄLSKA.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*