Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vinner över det fula

Långt borta

blir nära

om du ser in i mina ögon

*

besvikelse blir längtan

efter nya möten

om du tar min hand

*

miljoner stjärnor kan du räkna

om du stannar i mig

*

om du är du

stannar jag i mig

och om vi är vi

kommer vi vinna över det

FULA.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*