Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag varning


I de dimmigas kvarter
Kan det bara sluta
Illa
De var inget jag, villa
Men där var såhär
Att man gick där i natten
Och raggades upp av nån…

Och i tillstånd av nattvardskalk
Med hög procent
Blev bjuden på lite rent
Dragen i armarna kom in
Lilla stjärtat, nej hjärtat ja ment
Så inslängd och påspänd
Utspänd och utslängd

Mitt tillstånd så banalt
Likt en cowboy gick vidare
Så fatalt, vilken svidare
Och skitigt analt
Sädesspridare….
Så i dimmigkvarter med för mycket rent
Slutar lätt kvällen som för mycket bredbent




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 15:08



Bookmark and Share


  peter markurth
asg, bra
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO