Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fiskpudding till lunch men hon äter inte

Jag tror hon håller på
att dö
Vår Astrid
Det verkar så
Sitter upp
Svarar artigt och märkligt
på tilltal men hon säger
att snart är det slut för
det känns som så

Hon vill inte äta eller
dricka med anhöriga som
är informerade
Så står det i journalen
Försämrat näringsintag
står det också
Prydligt och korrekt med
iaktagelse åtgärd
och resultat

Tänk om livet vore så enkelt
men mot slutet verkar det

vara så
enkelt


Mitt i fiskpuddingen
kommer döttrarna
tripp trapp trull och
det luktar parfym
när de gått

Astrids kontaktperson
ska gå hem tidigare
Hon ska titta på nytt hus
Life goes on
De spelade bra låtar idag
på radion
oblada

Och jag tror
hon håller på


Snart ska jag på kalas
I morgon är jag ledig




Övriga genrer av swimsus@gmail.com
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-22 12:47



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Denna är i min smak.......humor blandat med en allvarlig underton
superbra gillar mycket
2010-11-22

    Melona
gillar den här,

du skriver verklighet med viss
loj ironi

och jag,
ja, jag tycker om det,

ditt fallande språk, innehållet, som jag kan relatera till
och din humor, mänskligheten.

tack!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com