Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt som inte finns


Förbannade älskade

Jag kan skriva
tusen ord till dig
som saknar mening
fast andra hör
mitt inre

Jag kan skrika
vid tornet jag bor
så det hörs över vattnet
så hela byn vaknar

Jag kan lyssna
på samma sång gång
på gång så vänner undrar
varför

Jag kan berätta
om sjukdomen du skapat
så varje läkare burar mig in

Jag kan viska
in i ditt öra hur du skadat
så alla tänker stackars mig

Jag vet

du aldrig riktigt läser
mellan mina rader
så därför
vill jag du förstår

Du lyssnar inte riktigt utan
räknar svår ord och jag
vill förklara mig

Jag kan förstå
alla lönlösa symtom
gång på gång och märka
en mening i det

Jag läser
de tankar du har
fast ingen ber mig
och inte du
allra minst du

Du kan blåsa
genom mina grindar
så min själ suckar

Men jag har fel


Jag lurar mig själv
varje gång och jag vet
du inte finns

Du


är en fantasi jag skapar
så jag ska veta
hur sanning aldrig kan överleva
blått ljus under lakan
och inte
heller mig

Du kan aldrig
överleva mig
för vi är kanske
samma lika

Om jag dör
så dör du

Skapade samtidigt
för att
förinta allt
i vår väg

Förbannade älskade




kärlek




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-24 20:25



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ibland tror man att man är galen.
Bra! Gillar!
2012-03-04

  Carl R. Westerling
Du är bra!!
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com