Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det som var så bra

Fanns det omtanke
på ditt smutsiga
köksbord

Låg ett hjärta där
bland torkade
mögliga tomater

Kände vi en ömhet mellan
ihopkorvade solkiga lakan

Letade du så förtvivlat efter
ett sammanhang
eller kände jag en själ
i ditt flottiga hår

Fanns allting
som var bra med mig
på en annan plats
eller fanns det
någonting alls

mellan dig oss vi
tystnad och öl







Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-05 11:55



Bookmark and Share


  Helgonet
Smutsigt vackert!....
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com