Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Din hud är starkare än min
och jag är tillbaka på noll
Tittar ut genom fönstret på
byggarbetarna och besöker
folkliga pubar med deras
trubadurer och glömmer dig
Som jag säger som jag tror
och tänker fast min hud är inte
stark nog att ljuga




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-23 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com