Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxen

Tidsfördriv att
titta på barnvagnar
med deras tvåavlönade förare
när man sitter i åskans busshållpalts
och det regnar bara där man är

Det regnar snö svart lava under mig
med skosulor från förra året
förra året flera år sedan men jag vet
det finns ingen rättvist svar där solen
inte finns

Man hatar allting som kallas rättvisa
för man vet det är fel och bara sånt man
läser på facebook som är förljuget
svårt och långt fall lika långt som det tar
att kasta bort ett kort från 1970

Jag spelade in samtalen på riktigt ikväll
Jag tänkte det skulle finnas till senare
för att ha som bevis på något som är fel
och jag önskar jag var liten igen

Liten
Då det gick att laga ett trasigt hjärta med
klister och lyckan fanns på en parkbänk
med en glad tant på första gången man
cyklade utan stödhjul men vad hände

Tidsfördriv att se på
utan att delta fast man vill och gjort
utan alternativ men nu är det jag
som ska ha svar på allt


Det finns inga




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-09 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com