Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att...


Tack Christina Stegö
För att du inte betalat
Din TV avgift…

Så slapp vi se döden
På svenska kulturen
I form av ditt skick

Tack Fru Borelius
För att du inte betalat
Din TV avgift

Tänk att du jobbat
På TV utan att bidra
Till ditt eget skift




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO