Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktlöst Grekiskt


Jag köpte apelsiner igår
(ICA)
Det var extrapris
 
Och de stod:
”Ett parti grekiska apelsiner”
Och så var de märkt, med ”Jaffa”
 
Jag frågade kassörskan om hon visste
Var ”Jaffa” låg
Men hon sade sig inte veta…
 
Jag tror inte det ligger i Grekland
I alla fall.




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO