Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokskogen


Jag vandrade
I bokskogen
Den kändes avlövad

De var politisk littratur
Och propaganda apropåer
På hyllorna

Men jag gick vidare
Och skogen fylldes med liv
Det var skön… littratur

Prosa som blommade
Rosa och för all del
En del törnen

Men det var liv
Lust och vänligt kiv
Och tidsfördriv

Och det var vackra ord
Det var lustfyllda mord
Det var människans tillväxt jord




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO