Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att jag skulle förstå mig själv för en gångs skull


Vet inte vad jag tänker..
tankarna tänker sig själv
på något vis.
Jag försöker höra dem och tolka
mig själv.
Men det går inte riktigt.
Försöker se tankarna
men det går inte när de inte är mina.
Kanske om jag använder förstoringsglas?

Jag tror att min vilja har återgått till
sitt gamla liv,
som mamma berättade när jag var liten;
"Din vilja står ute i skogen och växer"
Jag tror att min vilja
har gått ut i min skog igen.
Jag når den inte härifrån i alla fall.

Hur ska jag kunna förstå
när jag inte fattar?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel