Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlig förtappelse är det ju inte fråga om, bara en massa otämjda ord


snart sjunker bullret in
i blottat bröst
vid ännutiden min
som sista tröst

snart tystnar varken du
som slagit bort
vad hälsat varmt ännu
så livslångt kort

här ligger annans röst
att kuttrasju
tills våren går mot höst
vem är min fru?

En donna i ett fort
- ack kärlek brinn
att önska liv helt torrt
för skändligt sinn





Fri vers av halmstrå
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå