Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet du



Hur vet du att det är en amerikansk polis som du besöker

-Du välkomnas med att 3 st från olika håll siktar på dej med pistol

-du ”ombeds” lägga dej ner på marken med händerna på ryggen

-om du omnämns som fängslande så blir du det bokstavligt

-han är aldrig ensam, har du en kompis med dej så dubblar dom till se x st

-om dom säger ”prata” så menar dom att du ska säga det dom förespråkar

-om dom säger att du ska säga sanningen så är det deras historia du ska berätta

-de ”skyddar” ditt huvud när du ska kliva in i bilen annars riskerar de en stämning, men det är deras enda vänlighet

-om han säger ”kommer som ett skott” så menar hand verkligen det

-du ser att han och hans kompisar har löjiga hattar, om de har några

-om han mot förmodan är ensam så står han i skydd och skriker med endast pistolen framme

-han kallar dej ”drägg” oavsett om han vet vem du är

-han kallar sej själv alltid ”rättvisans tjänare”

-att du förstår att, svarta i USA inte har det så lätt

-att du inte fattar hur de kunde ske, att USA fick en svart president

-du förstår varför det sitter över en miljon i fängelse

-att om han lovar att du ska få känna på hans kulor, inte är nån kärleksinvit direkt

-ett skjut betyder så mycket, kan han säga och mena det

-och han kan inte prata men är väl duktig att skrika, skrikandet är norm

-att vanliga kontroller är att minst en sitter på dej och skriker att du ska vara lugn medans du är den lugnaste av alla…

-du tror att du kanske överlever, om du har tur….

-du inser att alla amerikanske deckare är helt felaktiga, de finns inga amerikanske ”hjälte deckare” Dirty Harry och de andra är egentligen parodier på amerikanska snutar…

-du inser varför amerikanska skurkar verkligen hatar och föraktar de amerikanska snutarna...

-det dyker upp en kamera med en stark lampa i ansiktet och de skriker "ge dej ge dej ge dej" när de sitter 3 st 100 Kg:s klumpar på dej




Fri vers av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-22 20:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ännu en sanning
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO