Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Mittenliv

Jag blöder nu
mina sår de tyder på
de steg jag gjort..
jag river upp ett litet
revir
försöker skada dig
hata musik och poesi de tömmer mig
hata hur de tänder
och lyser
mer än mig
men kreativitet är inte nyskapande
utan att gifta två gamla saker
sno
blanda
Hur kan jag ha gått steg framåt när jag inte kan titta bak
o minnas
någon jag gjort
jag lever i andra
själv kan jag inte handla
låt mig inspirera dig
och ta dig till nästa nivå
se upp här kommer jag
låt gå för nu drömmer jag
jag är en mittenmänniska
för förnäm för att krypa i sörjan
ljuger för mycket för att kallas ärlig
lever en sekund i taget men vågar aldrig
dömd att
stega cirklar
repetativt
mitt mittenlliv
gömmer jag
bakom en skrud
av skuggor
och bara inuti
flyger jag.




Fri vers av devious
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 21:07



Bookmark and Share


  Miss Mod
Applåderar, tycker verkligen om denna text, stark och underbart "mittenliv".
2009-03-29

  Kathrina
intressant, gillar särskilt dessa rader:
"för förnäm för att krypa i sörjan
ljuger för mycket för att kallas ärlig"
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

devious
devious