Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte ha insikt om konsekvenser av sitt handlande


påven

medans barn dör
av aids
bannlyser påven
kondomer

och påven
blir odödlig

helvetet är fullt
och jävulen
vill inte
ha konkurens

en trappa upp
har sankte per
bytt låsen
och barrikaderat
inneifrån

så vi får
behålla
eländet

är detta då
guds straffdom
över ett
bedrövligt
människosläkte




Fri vers av tom boreland
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-22 21:09

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... förgås tyvärr inte så lätt, menade jag
2009-03-22

    ej medlem längre
ont krut
2009-03-22

  peter markurth
katolicicmen har liksom alla sorters vidskepelse etc, spelat ut sin roll...
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland