Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.e24.se/kvinna/business/artikel_1187365.e24#commentthisarticle


Horor på gatan...



Vaddå hororna på gatan

De tjänar ju ingenting

Kärleken är ju så vacker

Vid jämförelse



Barnflickorna faller som käglor

Och kärleken är så underbar

Alla kvinnor älskar

Alla barnflickor har så mycket kärlek

Till nollor med nåt framför

Pengar….




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO