Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man värja sej


Han behövde träna lite

Träna upp kroppen

Bli stark och smidig

En riktig ”hit man”

Eller Hunk



Så han började fäktas

Han hette Pär

Och frun började kalla honom

Pärfäkt

Jag menar, vem kan värja sej

Mot en sådan




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 01:44



Bookmark and Share


  Roula O
*ler*
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO