Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonår

En fågel är bara en syn, en sång för dom
med sänkta blickar

Har hon hört om luffaren som
går fri från smutsen?
Hon har två ögon
som slåss om bilden
Han visslar på en melodi
om känslan att gå i skuggan nu

en bitter önskan
att hålla i handen
en ökenvind som blåser
med ordens andedräkt

Du som satte en
gravsten i mig
vilken plats är min? Hos träden på Juhlins
i solen intill dig?
Vem väntar mig?

Det här är den bästa
tiden på dagen
när röken skingras

Ett litet näste
att kläckas i, min lyckliga tid,
när jag går baklänges
resten av mitt liv




Fri vers av tripto nin
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-22 21:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
spännande lek med orden och spännande form, ungt verkar hjärtat vara likt ungt det är i var barnaskara
2011-11-29

  inutimonster
"En fågel är bara en syn, en sång för dom
med sänkta blickar"

you had me at hello, eller vad man nu ska säga.
fast fan vad jag är trött på fredrika! skriv något nytt.
2009-03-28

  orsak
Finns bara två saker att säga:
Magnifikt & Perfektion.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin