Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fördärvade ängeln gud skapat...





Igen sitter du i mitt kök och gråter
säger saker som du inte säger till någon annan
eller, det är iaf vad du säger

kanske vill du ha lite sympati,
eller min empati
med orörd min verkar jag intresserad

men ibland är det så
att man får det man förtjänar
eller i ditt fall, vad man skapar

tyvärr,
och utan att jag kan hjälpa det
ler mitt hjärta hånfullt och skadeglatt

och jag ler när jag stänger dörren bakom dig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 23:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
"Skadeglädjen är den enda sanna glädjen" heter det ju...själv anser jag väl inte att någon förtjänar att ha det taskigt/må dåligt, men det finns människor som pga sitt sätt att leva faktiskt SKAPAR sina problem...och då är det svårt att känna sann empati & sympati...när man innerst inne vill "ruska om" personen, öppna ögonen på henne/honom...och även om man försöker är ofta den det gäller inte mottaglig för de "sanningar" man serverar...tyvärr.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson