Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla är det svåraste


om en dörr slås igen
mitt för min näsa
- kom inte och snoka här!
då står jag i kölden
och undrar
varför alls jag knackade på?

jo det var ju för blomman
som kylan tog
det var för vänskapskramen
jag ville ge
som svalnar i detta nu 

att det till synes enkla
ska vara så svårt?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 23:59



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Att bli avvisad i missförstånd och onådd i enkelheten är svårt.
Bra dikt som förmedlar detta.
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet vad det handlar om och hur det känns att bli missförstådd.
2009-03-23

  Elaine.S VIP
Kanske är det för att det enkla , det som man tar till sig förbehållslöst och ärligt är det som sedan kan såra allra mest.

"varför alls jag knackade på?

jo det var ju för blomman
som kylan tog
det var för vänskapskramen
jag ville ge
som svalnar i detta nu"
2009-03-23

  Carola Zettergren
Konstigt och paradoxalt nog, så är det ju så att allt som oftast blir det enklaste svårast, här i livet!!!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger