Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤




Främling

 ~~"~~

vem är du som sitter bakom min stol
håller dina armar kring min midja

vem är du som smyger bland min poesi
ger mig nya kläder av lyrik

vem är du som läser min dagbok
håller din hand kring illusionen

vem är du som vågar släppa in en främling
trots att jag håller mina händer framför
dina ögon

vem är du som ser ändå

~~"~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 08:48



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Härligt främmande och spännande främling.
kan också vara ett kluvet alter ego...
man undrar vem man är kanske?!
2009-03-23

  Ilona _L
Kan det vara ditt innersta, kanske? Vill tro det...
2009-03-23

    ej medlem längre
Em mystisk varelse du fångar i dina ord här.. en drömgestalt..
Men en som ändå inte skrämmer.. någon som finns inom poetissan själv kanske?
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP