Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en dröm


Gummibåt

 

~~

sitter i min
gula gummibåt
havet läcker in
nynnar på en sommarlåt
låtsas som ingenting
ditt skepp i fjärran styr bort
solen lyser röd
vår resa den blev kort 
än är jag inte
död

~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-23 09:21



Bookmark and Share


  erkki
Den ger sköna associationer från 60-talet!

Av gummi den var, jollebåt
den likna' en jättes kondom
som tillkom med fel kromosom
Men usch så jag skriver, förlåt

Från hålen den pysande lät
vi skynda oss, skulle ha skoj
från bergknallen ut till vår boj
Den liknande, dock, den var tät!
2009-04-23

    leelee
Lite Hitchcock-känsla fick jag nog...havet som läcker in och låtsas som ingenting....kårar...
Undrar vad som kommer att hända?
2009-03-24

  ~Leonardo~
Hoppet i form av en gammal gummibåt..
en kort men lyckosam resa...vem vet!!
2009-03-23

  Ilona _L
Oj så bra och igenkännande! Känner mig oerhört träffad, där jag befinner mig idag...
2009-03-23

    ej medlem längre
oj.. låter skönt för stunden .. men farligt.. som om den gula gummibåten kan bli en "yellow submarine" med tiden..
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP