Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Sorgen smyger sig inpå,
mig som en varm hand.
Bilder och meningar,
flyter runt som en soppa.
Jag får ingen ordning,
på minnen.
Tänker på den sista meningen,
den sista blicken.
slutet..
Panikgråten jag hade,
när jag sade hejdå till dig.
Snorade ner dig som en näsduk,
utan att tänka klart.
Varför just du?




Fri vers av Alvöga
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga