Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran?

Vad händer efter döden?

Stannar vi hos våra nära
eller går vi till edens lustgård?

Föds vi på nytt,
får de bästa gå först?

Är livet en skola,
eller ett rent helvete.

Blir det svart när vi
slutar andas?




Fri vers av Alvöga
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:40



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Den ständiga undran..
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga